henüz beğenilmedi

Kurumsal Özel İçerik Geliştirme

Bilgi Kurdu İş Bankası İçin Hazırlanan “Temel İletişim Becerileri Eğitimi”ni Tamamladı.

İşbankasının, personeline vermeyi planladığı iletişim eğitimleri kapsamında Bilgi Kurdu'na ihale edilen “Temel İletişim Becerileri Eğitimi”, tamamlanarak İş Bankası personelinin hizmetine sunuldu. 

  • “İletişim” Nedir ve “Temel İletişim Becerileri” Nelerdir?
  • Bu Beceriler Neden Önemlidir?
  • İletişim Nasıl Kurulur?

 konularında banka personelini bilgilendirmeyi amaçlayan eğitim, İş Bankası Eğitim Müdürlüğünün yazdığı senaryoya uygun olarak, yoğun vektörel animasyonlar kullanılarak, üst düzeyde etkileşim sağlayacak şekilde geliştirildi

  

 Denizbank Temel Hukuk Eğitimi Kapsamında Bilgi Kurdu İle Çalıştı

Bankalarda yeni işe başlayan personelin mutlaka alması gereken eğitimlerden olan “Temel Hukuk” eğitimi için Denizbank Bilgi Kurdu’nu tercih etti.

Gişe görevlilerine göre uyarlanan eğitimin ardından yapılan memnuniyet anketlerine göre, genel memnuniyet düzeyinin en üst seviyede olduğu belirlendi.

 

Finansbank Zaman Yönetimi Eğitimleri Kapsamında Bilgi Kurdu’nun Eğitimlerini Tercih Etti

Bilgi Kurdu ile “Ticaret ve Kıymetli Evrak Hukuku” alanında çalışan Finansbank, 150’ye yakın personelin zamanı daha verimli kullanmasını sağlamaya yönelik yeni projelerinde, Bilgi Kurdu’nun “MS Outlook İle Verimli Yaşam Ve Zaman Planlaması” eğitimini tercih etti.
Katılımcı merkezli eğitim metodu kullanılan eğitimde, her katılımcı kendi zaman planlaması seçimlerine uygun olarak:

  • Zamanın ne anlama geldiği,
  • Zamanı doğru şekilde planlamanın ipuçları,
  • İş ve özel yaşamında başarıya ve mutlu olmaya giden yolların zaman açısından incelenmesi gibi bilgilerin yanında,
  • Hedef haritası yapma,
  • Aksiyonları belirleme,
  • Önceliklendirme yapma
  • Zaman yönetiminde Microsoft Outlook kullanımı gibi konularda derinlemesine bilgi sahibi oldular. 

 

Finansbank İş Hukuku Eğitimi İçin Bilgi Kurdu İle Çalıştı

Bilgi Kurdu’nun bankacılık alanındaki özel içerik geliştirme atılımları sürüyor. Son olarak Finansbank da Bilgi Kurdu’nun hazır eğitim içeriklerinden İş Hukuku içeriğinin kuruma özel adaptasyonunu sipariş etti.

Bilgi Kurdu İş Hukuku eğitimi, güncel iş kanunu mevzuatı kapsamında hem çalışanları hem de yöneticileri bilinçlendirmeye yarayan kapsamlı bir mevzuat içeriğine sahip olarak tüm sektörlerin hizmetine sunulmaktadır.

 

   Yapı Kredi de Özel İçerik Geliştirme Hizmeti İçin Bilgi Kurdu’nu Tercih Etti

Bilgi Kurdu’nun finans sektöründe geliştirdiği başarılı e-öğrenme projelerine bir yenisi eklendi. Yapı Kredi Bankası tarafından sipariş edilen “İç Suistimalleri Önleme” e-öğrenme içeriği Bilgi Kurdu tarafından hazırlanarak banka çalışanlarının hizmetine sunuldu.

 

Bilgi Kurdu Halkbankla Yıllık Çerçeve Anlaşması İmzaladı

Halkbank, bankaya özel içerik geliştirme projeleri kapsamında Bilgi Kurdu ile çerçeve anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Halkbank’a “Çek Hukuku”, “Kasa İşlemleri Eğitimi” gibi konularda hem özel eğitim içerikleri geliştiriliyor, hem de Bilgi Kurdu kütüphanesindeki hazır eğitim içeriklerinin adaptasyonu gerçekleştiriliyor.

 

Bilgi Kurdu Akbankla Yıllık Çerçeve Anlaşması İmzaladı

  Akbank özel e-öğrenme içerikleri geliştirme projeleri kapsamında Bilgi Kurdu ile çerçeve anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Bilgi Kurdu Akbank için hem özel eğitim içerikleri geliştirecek, hem de Bilgi Kurdu kütüphanesindeki hazır eğitim içeriklerinin adaptasyonu gerçekleştirecek.

 

Bilgi Kurdu TEGV İle Yepyeni Bir Projeye İmza Atıyor:  Evimiz İstanbul

Sürekli yenilikçi projeleriyle öne çıkan Bilgi Kurdu, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile yepyeni bir projeye imza atıyor. İtanbul 2010 Kültür Başkenti projeleri kapsamında desteklenen Evimiz İstanbul projesi, ilköğretim çağındaki tüm çocukları kent kültürünün farklı boyutlarına ilişkin bilgilendirmeyi, çocukları bu alanda geliştirmeyi ve İstanbul’un kültürel mirasını sahiplendirmeyi amaçlıyor.

 Evimiz İstanbul projesi kapsamında geliştirilen web sitesi ve özel tasarlanmış kültür tırı ile İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasının tanıtılması hedeflenmektedir. İstanbul’a dair bilgilerin yer aldığı web sitesi, Bilgi Kurdu’nun geliştirdiği oyunlar, 360 derece panoramik fotoğraflar ve videolar, farklı zengin internet uygulamaları (ria) desteklenmektedir.

 

 Bilgi Kurdu Metro Değişim Yönetimi  Global Proje Sunumunu Hazırladı

  Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan Metro Cash & Carry Türkiye, iç eğitim programları için tasarlanan sunumların e-öğrenme formatına dönüşümü için Bilgi Kurdu’nu tercih etti.

 

Metro’nun yeni gelişim ve büyüme stratejileri doğrultusunda tüm Türkiye’de başlattığı eğitim ve değişim programına destek olan Bilgi Kurdu, yılın son çeyreğinde farklı projeler için de fikir ve tasarımlar geliştirmeye devam ediyor. 


14 Şubat 2016 Pazar 07:37